Welcome to my Site

Thumbnail Caption


Kirjoituksia

En ole tällä hetkellä aktiivisesti mukana politiikassa, mutta tässä jotain vanhoja kirjoituksia, kun aiemmin oli mukana Piraattipuolueen toiminnassa.

Piraattipuolueeseen liittyviä yleisiä kirjoituksiani on Piraattipuolueen blogissa "Piraattipuolueen politiikka, laajempi näkökulma" sekä Länsi-Savon ja Itä-Savon mielipideosastoilla julkaistussa mielipidekirjoituksessani "Tietoyhteiskunta kaipaa oikeita päätöksiä".

Kirjoituksessani Piraattipuolue - liberaalius esitän kuinka Suomen politiikka on siirtymässä liberaali-konservatiivi -akselille. Piraattipuolue on ainoa puolue, joka ymmärtää vapaan tiedonvälityksen merkityksen. Sen äänestäminen on paras vaihtoehto ohjata Suomen politiikkaa niin, että se pysyy liberaalina eikä ajaudu konservatiiviseen etupiirien ja vastakkainasettelujen maailmankuvaan.

Pitkähkö kirjoitus Pitkähkö piraattimanifesti eli miksi piraattiaate pelastaa hyvinvointiyhteiskunnan kannattaa lukea, jos piraattifilosofia kiinnostaa. Jutun lopussa on joitakin linkkejä ja viitteitä.

Kirjoitukset ovat toistaiseksi vähän sekalaisia eivätkä muodosta kovin kovin tiivistä kokonaisuutta. :)

 

Client List

Thumbnail Caption